MY KTEO

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Εσωτερικό έγγραφο για γέλια και για κλάματα – Οι απειλές, τα εμβόλια και η κρίση μεγαλείου


Κρίση… μεγαλείου μαρτυρά η επιστολή που είχε στείλει με μέηλ πριν από ένα περίπου χρόνο ο επικεφαλής της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», στα περίπου 2.000 μέλη της.

Πέρα από το ψεκασμένο και αντιεμβολιαστικό περιεχόμενό του, εντύπωση προκαλεί ότι το εσωτερικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema ονομάζεται από τον συντάκτη… «βούλευμα» ενώ ο υπογράφων φαίνεται ότι… το ζούσε καθώς αυτοαποκαλείται: «Πρόεδρος του Α΄ Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων»!

Ο συντάκτης μάλιστα… αποφασίζει «ΑΦΟΎ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ» την απαγόρευση των εμβολίων mRNA!

Όπως αναφέρεται ο λόγος της απαγόρευσης είναι «ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών καθώς και των κατοίκων της χώρας οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το ακαταδίωκτο».

Ο συντάκτης απειλεί όσους τολμήσουν να κάνουν το εμβόλιο, μεταξύ των οποίων και οι νοσηλευτές, με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, της ιθαγένειας και της υπηκοότητα τους καθώς και με αφαιρεση του δικαιώματος παραμονής στην χώρα. «Ή θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα» (!) αναφέρει το έγγραφο.

Από το αδιανόητο κείμενο δεν περνούν απαρατήρητα τα κεφαλαία με… τόνους αλλά και η κατακλείδα που αναφέρει «ΈΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΜΕ ΦΟΒΟΝ ΘΕΟΥ».

Μάλιστα το κωμικοτραγικό κείμενο ο συντάκτης του κειμένου και φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης το υπογράφει στο τέλος ως… «Ά Εθνικός Δικαστής».


topontiki.gr