MY KTEO

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Παπαργυρίου και Κατσαμάγκος: Εμείς είμαστε εδώ για την Ομόνοια του συλλόγου


Σε απάντηση των υβριστικών και συκοφαντικών δηλώσεων που προέβησαν τόσο ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων κ.

Καραμαντουλας Χ όσο και ο πρώην ταμίας κ. Καρατζάς Β, έχουμε να δηλώσουμε ότι, αηδιασμένοι θα πρέπει να αισθάνονται με τις αντιδημοκρατικές και εν γένει συμπεριφορές τους, οι οποίες αποκαλύφθηκαν σε όλους μας ποια.

Λειτουργώντας με τους γνωστούς πλέον υπόγειους τρόπους διασάλευσαν την μεταξύ μας συνεργασία και Ομόνοια, μιας και διεκδικούσαμε την επανεκλογή μας με τον ίδιο συνδιασμό, δίνοντας  γραμμή συνδικαλιστικής  εξόντωσης μας, με σκοπό την μη επανεκλογή μας στο νέο Δ.Σ.

Οι ανήθικοι όμως αυτοί σκοποί τους όμως έπεσαν στο κενο.Το δημοκρατικό φρόνιμα των συναδέλφων  αντιστεκόμενο σθεναρά, ακολούθησε την φωνή της συνειδήσεως του και υπερβάλλοντας των πιέσεων, αδιαφορώντας για τον πόλεμο που μας κήρυξαν οι συγκεκριμένοι, μας επανεξέλεξαν ανάμεσα στους επιτυχόντες συμβούλους του νέου Δ.Σ.

Οι ανήθικες αυτές προσπάθειες τους συνεχίστηκαν και μετά  τις εκλογές με σφοδρότητα και αλαζονεία απαιτώντας μας απροκάλυπτα να μην κάνουμε χρήση του δημοκρατικού και και ως είθισται δικαιώματος μας να  θέσουμε υποψηφιότητα  για κάποια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μετεκλογικά λοιπόν, οι μάσκες έπεσαν, οι ενορχηστρωτές και οι υπόγειοι σχεδιασμοί  που είχαν κάνει κάτω από το τραπέζι ξεσκεπάστηκαν.

Εμείς μετά τις εκλογές του συλλόγου και όταν μας ζήτησαν να μην θέσουμε υποψηφιότητα για κανένα αξίωμα στο ΔΣ τους ενημερώσαμε ευθέως ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα  και υποχρέωση μας να θέσουμε υποψηφιότητα και δημοκρατικά, όποιος θέλει ας μας ψηφίσει, πράγμα που πράξαμε και η πλειοψηφία μας εξέλεξε στη θέση του προέδρου και του Γενικού Γραμματέα, αντίστοιχα.

Εμείς είμαστε εδώ για την Ομόνοια του συλλόγου, για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και αυτό θα πράξουμε.

Αδιαφορούμε  για τις ψευδεπίγραφες διαγραφές τους και ατενίζουμε όλους τους συναδέλφους με καθαρό και ενωτικό βλέμμα χωρίς ρεβανσισμούς και διακρίσεις. Επιδιώκουμε  την  συνεργασία, τη διαύγεια με ξεκάθαρες και νόμιμες αποφάσεις αγνοώντας ίντριγκες και μισαλλοδοξίες.

Οι συκοφαντίες  και οι λάσπες που εκτόξευσαν εναντίον μας δεν μας πτωούν, γιατί για μας προτεραιότητα είναι τα δίκαια αιτήματα και  προβλήματα των εργαζομένων.

Όσο αφορά για το ανέκδοτο της ημέρας είναι γεγονός έπεσε σαν "ποντιακό" μετά από χρόνια.

Ο σύλλογος θα αλλάξει τρόπο λειτουργίας τα μέλη του θα ενημερώνονται για όλες τις αποφάσεις που θα περνούμε και θα έχουν πλήρη ενημέρωση για την διαχείριση μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παπαργυρίου Στάθης

Ο Γ. Γραμματέας

 Κατσαμάγκος  Νικόλαος