MY KTEO

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Συνέχεια των Κοινωνικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και της Αστυνομικών Διευθύνσεών της, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επισκέφθηκαν χθες το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας & Φωκίδας

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, μετά από τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την 22-12-2021, στα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία και στο Εκκλησιαστικό Λύκειο, της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας (σχετ. το από 22-12-2021 Δελτίο Τύπου) συνέχισαν τις προγραμματισμένες δράσεις κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν χθες (23-12-2021) το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου ομοίως προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Καραχάλιος, συνοδευόμενος από τον Βοηθό του, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Σταματέλο, προσέφεραν τρόφιμα, φάρμακα και είδη ένδυσης, για την ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, στην Άμφισσα.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, προσέφερε χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) Π.Ε. Ευρυτανίας, στο Καρπενήσι.

Ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Αστυνομικός Διευθυντής, Αναστάσιος Βρούβας, προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και είδη καθαριότητας, σε εκπρόσωπο του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εδρεύει στη Χαλκίδα.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ένδυσης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων και στο Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, παρέδωσαν παρόμοια αγαθά στο Γηροκομείο Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Κυριών, στη Θήβα.

Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και μία δημιουργική Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ασφάλεια.