MY KTEO

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της, Αλεξάνδρας, στο "αποτυχημένο" γλυκό που έφτιαξε


Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι γεμάτο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ο ελεύθερος χρόνος της ελάχιστος; Η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο να αφιερώσει στη μικρή της πριγκίπισσα, Αλεξάνδρα. 

Πρόκειται για την 3 χρόνων κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή και των δύο.

Μάλιστα, η χαρούμενη μαμά φροντίζει να κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες οι δυο τους, όπως βόλτες, ζωγραφιές και φυσικά ζαχαροπλαστική. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα "μπήκε" στην κουζίνα και ετοίμασε ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό για την οικογένειά της που μάλλον όμως δεν βγήκε όπως ακριβώς το περίμενε.  

Έτσι, με πολλή δόση χιούμορ, ανέβασε στα stories της το πώς θα έπρεπε να είναι και το πώς τελικά ήταν, αποκαλύπτοντας και την αντίδραση της κόρης της.

"Το παιδί πόσο με αγαπάει, πώς με βλέπει άραγε στα μάτια του...Της αρέσει λέει" έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram.




Missbloom.gr