MY KTEO

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα!»


Ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξε την εκπομπή Στούντιο 4 για να μιλήσει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή. 

Ο ηθοποιός αφού αποκάλυψε τον κύριο λόγο που τα τελευταία επτά χρόνια φοράει μόνο μαύρα ρούχα, αναφέρθηκε και στον καιρό που είχε μακριά μαλλιά και η εμφάνισή του δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επίσης αναφέρθηκε στην παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια όπου πρωταγωνιστεί όμως έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παράσταση Τα Κόκκινα Φανάρια που αναμένεται να ανεβάσει σύντομα. Ο κύριος λόγος, όπως είπε, ήταν τα προσωπικά βιώματα που έχει από τη ζωή του στους δρόμους. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 16 ετών ζούσε σε πολύ φτηνά ξενοδοχεία όπου γνώρισε ανθρώπους του περιθωρίου όπως τούς αποκαλούν, την εποχή που είχε φύγει από το Λουτράκι και βρέθηκε στην Αθήνα για να νιώθει ελεύθερος και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του.

"Δεν μετανιώνω για όσα έζησα και τις επιλογές. Δεν θέλω να είμαι το παράδειγμα για κανέναν γιατί υπάρχει επικινδυνότητα" είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος αναφέρθηκε και στην αφορμή που του δόθηκε να ασχοληθεί με το θέατρο, τη μεγάλη του αγάπη, για το οποίο είπε πως ήταν η μεγάλη του διέξοδος σε όλα. "Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω ηθοποιός" παραδέχτηκε και διηγήθηκε την ιστορία του για την πρώτη του επαφή με τον χώρο της υποκριτικής.

Όσο για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Κομάντα και Δράκοι, είπε:

"Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα" είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος συνέχισε λέγοντας: "Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει".

Στην ερώτηση αν είναι καλά στην προσωπική του ζωή, εκείνος τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος αυτόν τον καιρό. Παίρνω πολλή αγάπη. Είναι αμοιβαίο".


gossip-tv.gr