MY KTEO

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στις Αρχές - Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες!


Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος λίγο πριν τις 16:00 της Τετάρτης (22/12) πήγε με το αυτοκίνητό του στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά το ένταλμα του αυτοφώρου, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε ο ίδιος να παραδοθεί στις Αρχές.

Έπειτα από καταγγελία νεαρής κοπέλας με την οποία είχε ερωτική σχέση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητούσε για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην παρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της, είχε αποκαλύψει το πρωί ότι ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε σήμερα γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μετά την αποκάλυψη, ότι υπάρχει μια παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες»

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητά του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».





gossip-tv.gr