MY KTEO

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες μουσικές εκδηλώσεις στην Βόρεια Εύβοια


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνει χριστουγεννιάτικες μουσικές εκδηλώσεις στους δύο Δήμους της Βόρειας Εύβοιας, με τα μουσικά σχολεία Εύβοιας και Φθιώτιδας και τις μουσικές ομάδες των περίπου εξήντα (60) ατόμων.

Η μουσική ομάδα της Φθιώτιδας, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στις 10:00 π.μ. – 11:30 π.μ. θα βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Δημοτικού των Λουτρών Αιδηψού και στη συνέχεια, θα μετακινηθεί στην Ιστιαία όπου θα πραγματοποιήσει το μουσικό της πρόγραμμα στο σχολικό συγκρότημα, στις 12:00 μ.μ. – 13:00 μ.μ.. Εν συνεχεία, θα μεταβεί στην πλατεία της Ιστιαίας, στις 1:30 μ.μ., όπου θα συμμετέχουν στην μουσική εκδήλωση και οι κάτοικοι της περιοχής της Ιστιαίας.

Η μουσική ομάδα της Εύβοιας θα μεταβεί στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου -  Αγίας Άννας την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, όπου κατά την άφιξή της στο Δημοτικό της Αγίας Άννας θα ολοκληρώσει το μουσικό της πρόγραμμα και εν συνεχεία θα το επαναλάβει στην πλατεία της Αγίας Άννας.

Στις 12:00 μ.μ. θα βρίσκεται στο Γυμνάσιο της Λίμνης, όπου θα επαναλάβει το πρόγραμμα και στις 13:30 μ.μ. περίπου, μπροστά από το Δημαρχείο της Λίμνης στην παραλία, θα εκτελέσει το μουσικό πρόγραμμα για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

«Στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας, Στηρίζουμε Β. Εύβοια, έχει προγραμματιστεί ένα σύνολο δράσεων εκ των οποίων μιας από αυτές είναι οι μουσικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δώσουμε μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη νότα στους κατοίκους των δύο Δήμων της Β. Εύβοιας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας Γαλάνης Κωνσταντίνος.