MY KTEO

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Δήμο Χαλκιδέων


Μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα σας υπενθυμίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Χαλκιδέων, που διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία και με την συμπαράσταση των Πολιτιστικών μας Συλλόγων και είναι οι εξής:

         Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 19:00 πλατεία Αγ. Νικολάου

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ»

Η εκδήλωση έχει μεν τον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών, αλλά πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Για το σκοπό αυτό και την αποφυγή του συνωστισμού, χωρίσαμε την μουσική παρουσίαση, σε δυο ξεχωριστούς, κοντινούς όμως χώρους μουσικής.

 Η πρώτη μουσική σκηνή θα βρίσκεται στην πλατεία Αγ. Νικολάου και η δεύτερη με μουσικές από την Κρήτη και τον Πόντο, στον αύλειο χώρο, έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου.

Φωτιές, κεράσματα με αρκετό κέφι και πάντα με ασφάλεια, σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε.

Συμμετέχουν: Λύκειο Ελληνίδων, οι Σύλλογοι Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας "Τ' Αλωνάκι", Ποντίων «Οι Κομνηνοί», Κρητών «Ο Ψηλορείτης», Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Καππαδοκών «Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος», Κανήθου «Το Φρούριο» κ.ά.

Επισήμανση: Υπενθυμίζουμε για την τήρηση των αποστάσεων (1,5μ. μεταξύ μας), των πρωτοκόλλων υγιεινής που ορίζουν ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές (που ήταν και το επιθυμητό), δεν επιτρέπεται ο χορός, παρά μόνο από ολιγομελή τμήματα των συλλόγων που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

         Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, Ιερός Ναός Αγ. Νικολάου (είσοδος Ναού)

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ» - Μουσικά Σύνολα ΔΟΑΠΠΕΧ

Όλη η πόλη μια μουσική στο «Κονσέρτο των Χριστουγέννων», από τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, σε μια μουσική πανδαισία με εορταστικούς ρυθμούς και αγαπημένες μελωδίες.

Μουσική Διεύθυνση: Πέτρος Πρόκος

Τραγουδούν: Γιώργος Δρακούλης, Μάκης Τσιγάντες, Μαίρη Σακκή, Μαρία Αποστολοπούλου, Δημήτρης Τρακανιάρης, Ματούλα Μπαφαλούκα.

         Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου από ώρα 09:00-17:00

(Πλατεία Στ. Μαργαρίτη (Δικαστηρίων) - Κριεζώτου & Αβάντων)

1.«ΚΑΛΑΝΤΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

2. ΜΟΥΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με τους  ΜΜΕ

3. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ - Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων & κατοίκων Νεάπολης

Υγειονομικά μέτρα παρακολούθησης εκδηλώσεων

Σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφαλούς διεξαγωγής εκδηλώσεων σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους, υπενθυμίζουμε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαπαιτούμενο την τήρηση των παρακάτω υγειονομικών μέτρων

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ: Όλοι οι κλειστοί πολιτιστικοί χώροι θα είναι αμιγούς λειτουργίας. Συνεπώς η είσοδος ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το  τελευταίο εξάμηνο και παιδιά από 4ων έως 17 ετών με self-test.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Είτε είναι αμιγείς ή μικτοί. Τήρηση αποστάσεων 1.5 μ. μεταξύ των ατόμων (1 άτομο ανά 2τ.μ).