MY KTEO

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο χθες στο Βασιλικό

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο χθες στο Βασιλικό και παρά τους 5 βαθμούς που έδειχνε το θερμόμετρο ο κόσμος ήταν αρκετός. Η εκδήλωση είχε μουσική, χρώμα, φως και άρωμα Χριστουγέννων

και το «παρών» έδωσαν, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Θανάσης Τριανταφύλλου, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Τασούλα Μακαρώνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Βαγγέλης Κούκουζας, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Παλαιολόγου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιογιός, πολιτιστικοί σύλλογοι, κ.α.

Την αντίστροφη μέτρηση πραγματοποίησαν τα παιδιά μαζί με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία έδωσε συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σέρρα, στην Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Ελένη Αϊδίνη, στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Κοινότητας Βασιλικού και σε όλους όσους συνέβαλαν τον στολισμό όλη της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων. «Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα, να έχετε όλοι υγεία και αγάπη και να επιστρέψουμε στις καλές ημέρες, όπως τις θυμόμαστε», ανέφερε η Δήμαρχος.