MY KTEO

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Άναψε χθες το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βαθύ Αυλίδας

Με κρύο, αλλά γιορτινή διάθεση άναψε χθες το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βαθύ Αυλίδας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων, των χορωδιών του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφορου Βαθέος Αυλιδος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού "Άνοιξη" και την ορχήστρα των σπουδαστών της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής "Γέφυρες". 

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής. ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας Κώστας Ρήγος, τοπικοί σύμβουλοι, κ.α., ήταν εκεί, για να ανταλλάξουν ευχές για καλές γιορτές με τους πολίτες, οι οποίοι παρά το τσουχτερό κρύο βρέθηκαν στην πλατεία για το άναμμα του δέντρου!
.
Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, στον σύντομο χαιρετισμό της, έδωσε συγχαρητήρια στον Αντίδήμαρχο κ. Κώστα Ρήγο, στην Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Ελένη Αϊδίνη, στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Κοινότητας και σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. «Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία, να μας βρει μακριά από υγειονομικούς περιορισμούς και να δώσει δύναμη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στον κορονοϊό και σε κάθε ασθένεια.»