MY KTEO

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ξανά ερωτευμένος ο Χάρης Ρώμας λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του


Ο Χάρης Ρώμας είχε αναφέρθει πρόσφατα στον χωρισμό του από μια μακροχρόνια σχέση 10 ετών με αφορμή τα εμβόλια. Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είχε τοποθετηθεί επί του θέματος καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show" του ΑΝΤ1.

"Κατάλαβα ότι είχαμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Γιατί δεν το καταλάβαμε 10 χρόνια; Επειδή υπήρχε μεγάλη αγάπη και έρωτας. Κάποιες πλευρές του αλλουνού δεν θέλουμε να τις δούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν είμαι στα πατώματα για τον χωρισμό μου. Ξέρω ότι έχει έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα. Και έχει ξεκινήσει ήδη".

Ο ηθοποιός φαίνεται να μιλά πια αρκετά ανοιχτά για τη νέα περίοδο της ζωής του. Μάλιστα, καλεσμένος στην εκπομπή “Open Weekend” και την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Κυριακής αποκάλυψε "Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι αργά μετά από ένα χωρισμό να βρεις μια νέα σχέση μέχρι το τέλος της ζωής σου. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή;". Εγώ κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, μου αρέσουν οι σχέσεις".

"Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου. Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής".

"Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες; Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά σε πιστεύω"


News247.gr