MY KTEO

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας σε Αγία Άννα και Λίμνη Ευβοίας(ΒΙΝΤΕΟ)


Στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων, το σχολείο επισκέφθηκε στις 21/12/2021 δύο σχολεία στη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, το Γυμνάσιο – Λύκειο της Αγίας Άννας και το Γενικό Λύκειο Λίμνης. Οι μαθητές από το Μουσικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Χαλκίδας ερμήνευσαν με τα μουσικά τους όργανα και τραγούδησαν με τις μαγευτικές φωνές τους Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια μεταφέροντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε όλους όσους παρακολούθησαν την αξιέπαινη προσπάθειά τους. Παρά το τσουχτερό κρύο, στον προαύλιο χώρο του σχολείου της Αγίας Άννας, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό περνώντας πολλαπλά μηνύματα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης, στις πληγείσες από την πρόσφατη πυρκαγιά περιοχές της Βόρειας Εύβοιας. Παρόμοιο το σκηνικό και στο Γενικό Λύκειο Λίμνης όπου και πάλι τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου, συνοδεία των καθηγητών τους και της Διευθύντριας της σχολικής μονάδας, δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, με το τραγούδι και τους ήχους των οργάνων τους την οποία χαρήκαν όλοι όσοι ήταν παρόντες.

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των παιδιών και στην πλατεία της Λίμνης Ευβοίας όπου οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τα κάλαντα διαφόρων περιοχών της Ελλάδας με περίσσεια χαρά. Η δράση αυτή όπως αποδείχτηκε είναι πολλά υποσχόμενη για μελλοντικές καλλιτεχνικές και όχι μόνο συνεργασίες μεταξύ των σχολείων και των μαθητών τους ιδιαίτερα.

Ευχαριστούν θερμά τους συλλόγους διδασκόντων των δύο σχολείων και τους Διευθυντές τους καθώς και τους τοπικούς άρχοντες για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία τους.

Εύχονται σε όλους καλές γιορτές

και ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και δημιουργία!