MY KTEO

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Εύβοια: Ο καιρός σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς


Κεντρική Εύβοια: Σ
ε όλη την Κεντρική Εύβοια ήδη από το μεσάνυχτα μέχρι και τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές βροχές η ψιχάλες που στα ημιορεινά - ορεινά και στα ανατολικά τα μεσάνυχτα θα έχουν και τοπικά έντονο χαρακτήρα οι βροχές (ίσως υπάρξουν κάποια ανοίγματα το πρωί). Από το μεσημέρι και σταδιακά θα αρχίζει να ανοίγει ο καιρός με νεφώσεις τοπικά αυξημένες εκτός τα ημιορεινά - ορεινά και ανατολικά της κεντρικής Εύβοιας που μπορεί να υπάρξουν κάποιες τοπικές βροχές η ψιχάλες μέχρι και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Χιονοπτώσεις από τα 1.500-1.600μ. και πάνω.Θερμοκρασία χωρίς μεταβολή.

Άνεμοι βοριάδες πολύ ενισχυμένοι μέχρι και το πρωί στα 3-4b στον βόρειο Ευβοϊκό με ριπές στα 5-6b τοπικά 7b, στον νότιο Ευβοϊκό στα 2-3 ριπές 4-5b τοπικά 6b ενώ από την πλευρά του Αιγαίου στα 5-6b με ριπές στα 7-8b από το μεσημέρι και σταδιακά και άδω θα αρχίζουν να εξασθενούν οι βοριάδες


Βόρεια Εύβοια:
Από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές η ψιχάλες σε όλη την βόρεια Εύβοια ενώ το πρωί μαζί με το φαινόμενα ίσως υπάρξουν και κάποια ανοίγματα στον καιρό. Πάντως σταδιακά από το μεσημέρι και αργότερα θα ανοίξει ο καιρός με κάποιες τοπικές νεφώσεις που τοπικά θα αυξάνονται.

Στην βορειοδυτική πλευρά της βόρειας Εύβοιας θα υπάρχουν κάποιες τοπικές βροχές η ψιχάλες μόνο τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα. Ενώ στην περιοχή της Βλαχίας και στις γύρω περιοχές τα φαινόμενα ίσως κρατήσουν πολύ τοπικά έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Θερμοκρασία χωρίς μεταβολή.

Άνεμοι βοριάδες ενισχυμένοι μέχρι και το πρωί στον Ευβοϊκό στα 3-4b και ριπές 5-6b ενώ στο Αιγαίο στα 5-6b και ριπές 7-8b, σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα πέσουν οι εντάσεις των ανέμων.


Νότια Εύβοια
: Σε όλες τις περιοχές της νότιας Εύβοιας θα υπάρχουν τοπικές βροχές η ψιχάλες μέχρι και το πρωί με ίσως κάποια μικρά ανοίγματα ενώ μόνο στα ορεινά και ανατολικά θα υπάρξουν κάποιες τοπικές βροχές μέχρι και το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και σταδιακά θα αρχίζει να ανοίγει ο καιρός σε όλες τις περιοχές.

Θερμοκρασία χωρίς μεταβολή.

Άνεμοι βοριάδες ενισχυμένοι μέχρι και το πρωί σε όλες τις θάλασσες της νότιας Εύβοιας στα 6-7b με ριπές στα 8-9b ενώ από το μεσημέρι και σταδιακά και εδω θα εξασθενήσουν οι άνεμοι.


Σκύρο:
Ίσως υπάρξουν κάποιες τοπικές ψιχάλες μέχρι και το πρωί ενώ θα υπάρξουν και αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά με νεφώσεις που τοπικά θα αυξάνονται. Θερμοκρασία χωρίς μεταβολή.

Άνεμοι βοριάδες ενισχυμένοι μέχρι και το πρωί στα 6-7b με ριπές στα 8-9b από το μεσημέρι και σταδιακά θα εξασθενήσουν οι άνεμοι.