MY KTEO

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τιμωρεί και τους εμβολιασμένους


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε να τιμωρήσει και τους εμβολιασμένους. Να τους βάλει να πληρώσουν για να ταξιδέψουν. Με συνοπτικές διαδικασία μάλιστα εξέδωσε και το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που θα ισχύουν για την είσοδο ταξιδιωτών στην ελληνική επικράτεια από την Κυριακή 19/12/21 και ώρα 6 πμ.

Η κυβέρνηση λοιπόν αποφάσισε να δέχεται επισκέπτες από όλες τις χώρες με την επίδειξη αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR) 48 ωρών και στο μέτρο αυτό συμπεριέλαβε και τους εμβολιασμένους.

Ουσιαστικά επιβάλλει σε Έλληνες πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν ένα πρόσθετο «χαράτσι». Το πρόστιμο θα κληθούν να το πληρώσουν και χιλιάδες φοιτητές εμβολιασμένοι που ζουν στο εξωτερικό και θέλου να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειες τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι υποσχέσεις των κυβερνώντων ότι οι εμβολιασμένοι θα απολαμβάνουν προνόμια και θα έχουν ελευθερίες για να κυκλοφορούν παντού πήγαν περίπατο…

Πλέον τιμωρούνται και καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη αν θέλουν να ταξιδέψουν… Κι όλα αυτά όταν το ποσοστό εμβολιασμών στη χώρα παραμένει χαμηλό και η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για να πείσει τους πολίτες να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα. Με τέτοιες κινήσεις όμως αργά ή γρήγορα θα χάσει και την εμπιστοσύνη ακόμα και αυτών που θέλουν να εμβολιαστούν και θα οδηγηθεί στις προσφιλείς τακτικές της:

Αυτές των προστίμων, των νέων μέτρων και της επέκτασης της υποχρεωτικότητας…