MY KTEO

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες


Νεφώσεις με πρόσκαιρα τοπικά φαινόμενα σε Αιγαίο, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά αναμένονται την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021. Χαμηλές θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά αναμένονται νεφώσεις οι οποίες στο Αιγαίο, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στη Πελοπόννησο θα είναι αυξημένες ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Πρόσκαιρες, σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα σημειωθούν κυρίως στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -10 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -7 έως 5, στη Θεσσαλία από -3 έως 8, στην Ήπειρο από -4 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από 0 έως 9, στη Δυτική Στερεά από 2 έως 11, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 0 έως 6, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 8, στις Κυκλάδες από 2 έως 10, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 11 και στην Κρήτη από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το απόγευμα από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.


Πηγή: meteo.gr