MY KTEO

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Eύβοια: Βροχές και σήμερα Τετάρτη


Ξημερώματα:
Τοπικές βροχές η ψιχάλες ανά διαστήματα σε ορεινά Κεντρικής Εύβοιας, ανατολική Εύβοια, Σκύρο, νότια Εύβοια και το ποιο βόρειο κομμάτι της βόρειας Εύβοιας ίσως και στην δυτική πλευρά της κεντρικής Εύβοιας.

Το πρωί - Μεσημέρι: Παντού θα υπάρξει ηλιοφάνεια με νεφώσεις που θα αυξάνονται και ίσως δίνουν κάποιες τοπικές μπόρες ή ψιχάλες σε νότια Εύβοια, Σκύρο και ανατολική Εύβοια μικρή πιθανότητα αλλά υπαρκτή.

Το απόγευμα - βράδυ: Θα μας έρθουν νεφώσεις από τα βορειοδυτικά που θα δίνουν λίγο ποιο γενικευμένα φαινόμενα τοπικά έως μέτριας έντασης σε όλη την Εύβοια και Σκύρο ενώ το βράδυ φαίνεται να βγάζει καταιγίδες στην  βορειοδυτική πλευρά της βόρειας Εύβοιας και φαίνεται να βγάζει καταιγίδες και στην περιοχή της Κύμης και στις γύρω περιοχές.

Θερμοκρασία σε πτώση 1-2 βαθμούς σε σχέση με την Τρίτη.

Τοπικές ομίχλες τα μεσάνυχτα με τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές κυρίως πεδινές της δυτικής πλευράς της κεντρικής Εύβοιας, στην περιοχή της Ιστιαίας και στις γύρω περιοχές και στις περιοχές που βρίσκονται από την πλευρά της Βοιωτίας δηλαδή Βαθύ, Αυλίδα, Ριτσώνα και κλπ. Τις βραδινές ώρες φαίνεται να βγάζει τοπικές ομίχλες στην δυτική πλευρά της κεντρικής Εύβοιας στα πεδινά κυρίως.

Άνεμοι: Στην αρχή της ημέρας βορειαδες στην βόρεια Εύβοια στα 2-3b στις υπόλοιπες περιοχές από διάφορες διευθύνσεις στα 3-4b αυτα μέχρι και το απόγευμα. Απο το βράδυ και σταδιακά θα γυρίσουν οι άνεμοι σε βορειαδες στα 3-4b ενώ  στα ανατολικά της Εύβοιας και στην Σκύρο και τοπικά και τα 5b.