MY KTEO

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ράνια Τζίμα σε Γαβριήλ Σακελλαρίδη | "Τουλάχιστον ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε εάν είσαι live"


Για τον σύντροφο της ζωής της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη μίλησε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα. Η ίδια αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης τους, αλλά και το μήνυμα που του είχε στείλει την ώρα που βρισκόταν στον... αέρα! Ακόμη, μιλώντας για τις τηλεοπτικές εκπομπές ανέφερε σε ποιες θα μπορούσε να συμμετέχει.

Αρχικά για τον πολιτικό δήλωσε πως γνωρίστηκαν σε τηλεοπτικό πλατό και μάλιστα η ίδια δεν τον ήθελε για καλεσμένο! "Έρχεται η ζωή να σε τιμωρήσει, να στα επιστρέψει όλα. Δεν θες κυρία μου; Θα σου πω εγώ τώρα τι θες και τι δεν θες", είπε χιουμοριστικά. "Ήταν τελειωμένο ξινό το πρόσωπο μου. Είχα φάει ένα σκάλωμα, από εκείνα που τρώω κατά καιρούς".

"Εξακολουθώ να βρίσκω γοητευτικό σε έναν άντρα την επιμονή. Λείπει αυτό, νομίζω, από τη νέα γενιά αντρών. Με κομψό τρόπο επιμονή, δεν εννοώ κάτι άλλο προφανώς".

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, εξομολογήθηκε πως συνεχώς τον απέφευγε επειδή είχε δουλειές, αλλά δεν ήταν σκόπιμο. "Δεν ήταν ακριβώς όχι, ήταν "δεν μπορώ τώρα, έχω λίγη δουλίτσα”. Όντως είχα πράγματα που έτρεχαν εκείνη την περίοδο, δεν είχα στρατηγική! Όταν βρέθηκε παράθυρο στο χρόνο είπα ο άνθρωπος θέλει κάτι και επιμένει… μήπως;", είπε και πρόσθεσε ότι είναι εγκεφαλικός τύπος, δεν της αρκεί μόνο η εικόνα.

Η Ράνια Τζίμα, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε όταν εκείνος ήταν on air σε πολιτική εκπομπή και η ίδια προσπαθούσε να καταλάβει αν ήταν live ή σε τηλεφωνική σύνδεση.

"Βλέπω μία πολιτική εκπομπή πολύ αργά το βράδυ. Μόνη μου, εργένισσα.. Είναι καλεσμένος, προφανώς βαριέται λίγο, δεν ανοιγοκλείνει καν τα βλέφαρα και προσπαθώ να καταλάβω εάν είναι τηλεφωνική ή live. Του στέλνω μήνυμα, ούτε καλησπέρα, ούτε γεια. "Τουλάχιστον ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε εάν είσαι live ή σε τηλεφωνική”. Τον είδα, άνοιξε το μάτι!".


missbloom.gr