MY KTEO

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Σπανός: Τα σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον επιχορήγησης που λαμβάνουμε για το ΤΕΒΑ θα προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση, στους χιλιάδες ωφελούμενους συμπολίτες μας


Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διέθεσε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιπλέον 1.753.000 € για την προμήθεια τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

«Τα σχεδόν  2 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον επιχορήγησης που λαμβάνουμε για το ΤΕΒΑ θα προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση, στους χιλιάδες ωφελούμενους συμπολίτες μας. Είναι όμως και η επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που γίνεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσα από ένα πρόγραμμα που διαχρονικά αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στο κοινωνικό μας έργο.

»Θα θέλαμε να μην αντιμετωπίζουμε ανάγκες κοινωνικής πρόνοιας στην Περιφέρειά μας. Όμως τα προβλήματα υπάρχουν και όσο υπάρχουν θα βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε αδύναμο συμπολίτη μας.

»Ευχαριστώ το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και την Υφυπουργό κ. Δόμνα Μιχαηλίδου για τη συνεργασία μας και σε αυτό το πεδίο δράσης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.