MY KTEO

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Επανεξελέγη πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης Αλιβερίου ο Γιώργος Ζέρβας


Επανεξελέγη πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης Αλιβερίου ο Γιώργος Ζέρβας με 16 θετικές, 6 λευκά και 1 άκυρο. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Φραγκούλης με 20 θετικές και 3 λευκά. Γραμματέας η Αθηνά Ανδριώτη με 20 θετικά και 3 λευκά.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την παράταξη του Δήμαρχου οι Αλέξανδρος Θεοδώρου με 11 ψήφους (αναπληρωματικός: Νίκος Μαστροκώστας-10) και Γιώργος Μπόκαρης επίσης με 11 ψήφους (αναπληρωματική: Μαρία Σαμαρά-Μπότη- 9). Από την παράταξη του Δημήτρη Θωμά εκλέχτηκαν ο ίδιος με 9 ψήφους (αναπληρωματική: Αρετή Μπάτσα-7) και ο Νίκος Κιούσης με 9 επίσης ψήφους (αναπληρωματική: Ελένη Στουπή-6). 

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν από την παράταξη του Δημάρχου οι Αλέξανδρος Θεοδώρου με 11 ψήφους (αναπληρωματική: Αθηνά Ανδριώτη-9) και Μαρία Σαμαρά-Μπότη με 11 ψήφους (αναπληρωματικός: Γιώργος Μπόκαρης-10). Από την παράταξη του Δημήτρη Θωμά εξελέγησαν ο Τάσος Βλάχος με 8 ψήφους (αναπληρωματικός: Βαγγέλης Ντόβολης) και Σοφία Βότση-Κόλλια με 7 ψήφους (αναπληρωματικός: Θέμης Ζέρβας).