MY KTEO

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Απάντηση ΔΗΣΚΙ Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας στην Ιωάννα Ιωάννου: Για ποιο λόγο έπρεπε να βγάλουμε ανακοίνωση για ένα γεγονός που δεν έγινε όπως παρουσιάστηκε;


Η κα Ιωάννου προσπαθεί να καλύψει την αντιδημοκρατική και αλαζονική συμπεριφορά της στην λειτουργία του Δ.Σ. του Συλλόγου γράφοντας φθηνές δικαιολογίες. Ο Σύλλογος ουδέποτε συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη , αλλά δια ζώσης και εάν κάποιο μέλος  δεν μπορούσε να παραβρεθεί δήλωνε παρών μέσω τηλεφώνου. Βεβαίως και μας έστειλε  email με την ανακοίνωση, αλλά πριν προλάβουμε να απαντήσουμε είχε σταλεί το email στα Μ.Μ.Ε.

Να μας πει η κα Ιωάννου

- Γιατί ήταν τόσο επείγον η ανακοίνωση να βγει τόσο βιαστικά; Μήπως ήθελε να  καλύψει την δική της αστοχία;

- Το επόμενο πρωί δεν μπορούσε να συνεδριάσει το ΔΣ;

- Ότι η απόφαση είναι κατά πλειοψηφία το αναφέρει εκ των υστέρων. Η παράταξη μας αφού διερεύνησε το περιστατικό με την βοήθεια του αντιπροέδρου του  Συλλόγου, ενημερωθήκαμε ότι ο ιατρός όταν διαγνώστηκε θετικός σταμάτησε να  προσφέρει ιατρικές πράξεις. 

Επομένως, για ποιο λόγο έπρεπε να βγάλουμε ανακοίνωση για ένα γεγονός που δεν έγινε όπως παρουσιάστηκε;

Η παράταξη μας δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα, γιατί είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του  αγώνα και στις διεκδικήσεις, αντίθετα άλλοι που έχουν πάρει θέσεις ευθύνης εδώ και  χρόνια χωρίς να τις δικαιούνται χρωστούν σε τρίτους. Καλά είναι να σιωπούν, αντί να  πετούν κορώνες.

Τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ.

Αγγελάτος Γιάννης

Φραντζής Θανάσης