MY KTEO

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια έκπληξη ή ανατροπή θα σου αρέσει πολύ, έστω κι αν

διακυβεύονται κάποιες στάνταρ ισορροπίες, σε αυτό το τελευταίο όμως φαίνεται να έχει αντίρρηση ένας «δικός σου» άνθρωπος, που θα ποντάρει στην όποια αδυναμία του τρέφεις για να αποτρέψει το… μοιραίο! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σου δίνει ευκολότερη πρόσβαση στο χρήμα, αλλά και σε αγαθά, ενώ κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μπορεί να λυθεί μέσα από συνεννοήσεις, διαμεσολαβήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί στην ανανέωση των ενδιαφερόντων σου και σε μάλλον ασυνήθιστες επιλογές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα μεγάλο ταξίδι, την ίδια στιγμή όμως κάποιος/α που εξαρτάται από σένα δεν βλέπει με… καλό μάτι τις επιλογές σου και θα κινηθεί παρασκηνιακά για να τις αποτρέψει. Παράλληλα, με τη Δήμητρα στο ζώδιό σου η αποδοχή σου από τους άλλους κορυφώνεται και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου. Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και να τιμηθείς για μια δράση σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις την δυνατότητα μιας πιο αυτόνομης πορείας, ύστερα από μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, ωστόσο φαίνεται να μην συμφωνούν όλοι με τις επιλογές σου, με κίνδυνο να απομακρυνθείς από κάποιον/α. Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στον Ταύρο μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε βάζει σε δίλημμα μεταξύ μιας νέας πορείας, απαλλαγμένης από οικογενειακές εξαρτήσεις και όλων εκείνων που προτάσσει το συναίσθημά σου και μακάρι να βρεις την χρυσή τομή αφού αν αλλάξει κάτι με δικιά σου πρωτοβουλία, σίγουρα θα δεχθείς τα «πυρά» όσων έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση, ενώ αν είσαι εσύ που θα «γαντζωθείς» σε ένα καθεστώς, κάποιος/α άλλος/η θα «επαναστατήσει». Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που έχει τα… κονέ του/της ή/και να αναλάβεις ενεργό ρόλο στα κοινά.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει εκπλήξεις ή/και μια αλλαγή ρότας στα εργασιακά σου, φαίνεται μάλιστα να είναι προς το συμφέρον σου, από την άλλη πλευρά όμως το εθιμικό δίκαιο κι ένας «λόγος τιμής» σε κρατά δέσμιο υποχρεώσεων. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο σε πλαισιώνει με άτομα που έχουν «άκρες» ή ξέρουν καλά τα κατατόπια και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αλλάζει τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μέσα από αλήθειες που σοκάρουν αλλά απελευθερώνουν κιόλας. Επιπλέον σου θέτει νέες δημιουργικές προκλήσεις και μακάρι να… σηκώσεις το γάντι, φαίνεται ωστόσο ότι την ίδια στιγμή το συμφέρον απαιτεί να ακολουθήσεις μια ακριβώς αντίθετη πορεία. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στο να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση από το εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Επιπλέον μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί

Zυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω «παίζει» με τη ζωή σου, αφού τόσο η αυτονομία όσο και οι εξαρτημένες σχέσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους κι εσύ μπορεί να μείνεις αμήχανος/η κι αναποφάσιστος/η μπροστά στις δύο αυτές επιλογές. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές ή/και απρόσμενες επισκέψεις, που θα διαταράξουν την οικογενειακή σου γαλήνη. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να πειραματιστείς ή να ασχοληθείς με πράγματα για πρώτη φορά, ενώ είναι πιθανό να δοκιμάσεις και μια ευχάριστη έκπληξη. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να περάσεις κι από μια τάση εσωστρέφειας, εξ αιτίας του φόβου μπροστά στο νέο. Σε κάθε περίπτωση πάντως. μην κάνεις προγράμματα, αφού όλα θα πάνε… αλλιώς! Παράλληλα, με τη Δήμητρα απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου, ενώ η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες».

Tοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί στο ξεκίνημα ενός νέου κύκλου στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή όφελος, θα υπάρξουν ωστόσο και αμφιταλαντεύσεις, αφού ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά κι έχει τις δικές του προτεραιότητες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε καλούν να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και έξτρα εξυπηρετήσεις. Ίσως πάλι να συνάψεις μια επίσημη σύμβαση είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσλάβεις προσωπικό.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια αλλαγή ρότας στις επιλογές σου, ίσως όμως για ένα διάστημα να βρεθείς σε δίλημμα για το τι θα πράξεις, από πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις από μια επιλογή. Ίσως πάλι να υπάρξει μια διάσταση απόψεων μεταξύ των οικείων σου ή/και μια αντίδραση απέναντι σε κάτι «αιρετικό» που δρομολογείς. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, δεν αποκλείεται ωστόσο να ανέβει και η αξία των δικών σου προσωπικών «μετοχών», μέσα από γνωριμίες με παράγοντες της κοινωνικής ζωής..

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί σαν ένας «από μηχανής θεός», αλλάζοντας την τελευταία στιγμή μια κατάσταση που εξελισσόταν εναντίον σου. Επιπλέον μπορεί να έχεις ένα «μεταφυσικό» βίωμα που θα σε καθοδηγήσει σε σχέση με κάτι που σε προβληματίζει, ίσως όμως η λογική σου να αρνηθεί να αποδεχτεί κάτι που για αυτήν κινείται στη σφαίρα της δεισιδαιμονίας. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί τα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου, ίσως όμως και να βρεθείς σε ένα χώρο με τη συντροφιά παραγόντων της κοινωνικής ζωής.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την έλευση νέων κι… αλλιώτικων φίλων στην ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα ιδιαίτερο αντικείμενο. Από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται να διακυβεύονται και κάποιες αξίες, που δεν συνάδουν με τα νέα ήθη, με την κάθε πλευρά να έχει τους δικούς της… φανατικούς υποστηρικτές! Παράλληλα, με τη Δήμητρα στον Ταύρο να σου δίνει «βήμα» στον έξω κόσμο, δεν έχεις παρά να προωθήσεις τις ιδέες σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις ένα χαρτί ή μια πιστοποίηση.

astrology.gr