MY KTEO

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Η παράταξη ΔΗ.Σ.Κ.Ι καταγγέλλει την πλειοψηφούσα παράταξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για αντιδημοκρατική και αλαζονική συμπεριφορά

Ο Γιάννης Αγγελάτος

Η παράταξη ΔΗ.Σ.Κ.Ι  καταγγέλλει την πλειοψηφούσα παράταξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την αντιδημοκρατική και αλαζονική συμπεριφορά

Έχουμε ζητήσει σε προηγούμενο  Διοικητικό Συμβούλιο  ότι, οποιαδήποτε ανακοίνωση θα συζητιέται στο Δ.Σ του  Συλλόγου, θα εγκρίνεται ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία  και μετά θα δημοσιοποιείται .

Αντί  τούτου εχθές 18.00 λάβαμε e mail από την κ Ιωάννου  , που μας ζητούσε την άποψή μας ,για να βγάλουμε ανακοίνωση για το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με τον γιατρό που διαγνώστηκε με covid.  Στις  20.00 διαβάσαμε το e mail και απαντήσαμε, ότι δεν συμφωνούμε με την διαδικασία και ότι διαφωνούμε να βγάλουμε ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Προς έκπληξή μας είδαμε την ανακοίνωση να έχει κυκλοφορήσει ,πριν το συζητήσουμε και ακουστούν όλες οι απόψεις.

Αλήθεια γιατί τέτοια βιασύνη να κυκλοφορήσει η ανακοίνωση τόσο γρήγορα; Μήπως υποκρύπτει και  άλλους λόγους;

Τέτοιου είδους συμπεριφορές προσβάλλουν την λειτουργία του Συλλόγου και καταλύουν την αρχή της συλλογικότητας και της δημοκρατίας.

Ο Σύλλογος εργαζομένων πραγματικά γύρισε σελίδα( όπως έλεγε η πλειοψηφούσα παράταξη μετά τις εκλογές του Συλλόγου), μόνο που γύρισε σελίδα προς τα πίσω.

Τα εκλεγμένα μέλη

Αγγελάτος Γιάννης

Φραντζής Θανάσης