MY KTEO

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Από το καρδιοχτύπι στην ανακούφιση…


Από το θάλαμο του Νοσοκομείου Χαλκίδας άκουσε τα κάλαντα χθες το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων Κώστας Μπαρούτας. Αιτία μια λοίμωξη του αναπνευστικού που ταλαιπώρησε τον γιο του Μάριο και καρδιοχτύπησε τον ίδιο. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και πήρε έγκαιρα εξιτήριο, ώστε η οικογένεια Μπαρούτα να κάνει πρωτοχρονιά ενωμένη και υγιής στο σπίτι. Ανακουφισμένος ο δημοτικός σύμβουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την εξέλιξη της υγείας του Μάριου, αλλά και να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας για την φροντίδα και την αγάπη που έλαβε ο γιος του.


Συγκεκριμένα έγραψε ο Κώστας Μπαρούτας:

Ποιος θα περίμενε τέτοια μέρα να ακούω τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το θάλαμο ενός νοσοκομείου.

Χρόνια έβλεπα τους πολιτικούς στη τηλεόραση να πηγαίνουν στις γιορτές σε νοσοκομεία για να δώσουν ευχές και έλεγα αυτοί οι άνθρωποι που ασθενούν πως θα νιώθουν που δεν ειναι σπίτι τους. 

Έτσι ένιωσα καιγω αυτές τις 5 μέρες που είμασταν μέσα με τον Μαριουλη! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γενικού νοσοκομείου Χαλκίδας που παρά τις αντίξοες συνθήκες που περνάνε, την έλλειψη προσωπικού, όταν έμπαιναν στο θάλαμο ήταν πάντα με το χαμογελο και αγκάλιασαν το παιδί μου σαν να ήταν δικό τους! 

Πραγματικά υποκλίνομαι! 

Ο Μαριουλης πέρασε μια σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, μια μορφή πνευμονίας, αλλά έδειξε ποσο δυνατός είναι και ποσο θέληση έχει. 

Τέλος καλά όλα καλά! Ο μικρος μου Μάριος ειναι σπίτι του μαζί  με τα αδερφάκια του περιμένοντας με προσμονή τον Αγιο Βασίλη!!

Καλή χρόνια σε όλους με ΥΓΕΙΑ & μόνο ΥΓΕΙΑ!