MY KTEO

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Εύβοια: Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο


Μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου σε όλες τις περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώνουν ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Το απόγευμα θα αρχίζουν να εκδηλώνονται κάποια τοπικά ασθενή φαινόμενα στη ανατολική πλευρά της κεντρικής Εύβοιας ίσως και στην Σκύρο. Το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής θα υπάρξουν σε κεντρική Εύβοια ( κυρίως ανατολική), βόρεια Εύβοια, Σκύρο ίσως και σε νότια Εύβοια κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις ενώ από τα 700-800μ. και πάνω θα χιονίζει. Από το μεσημέρι και μετά της Κυριακής θα ανοίξει σταδιακά ο καιρός με κάποιες νεφώσεις που ίσως τοπικά να πυκνώνουν με αρκετά ανοίγματα στον καιρό.

Θερμοκρασία θα ανέβει το Σάββατο 2-3 βαθμούς. Ενώ από το απόγευμα του Σαββάτου που θα μπουν ψυχρές αέριες μάζες θα πέσει ξανά σταδιακά η θερμοκρασία και έτσι την Κυριακή θα πάμε σε πτώση της θερμοκρασίας 2-3 βαθμούς κελσίου.

Άνεμοι και τις 2 μέρες βοριάδες στα 3-5b τοπικά 6b σε Σκύρο και νότια Εύβοια και ριπές στα 6-7b σε νότια Εύβοια, Σκύρο και ορεινά, ανατολικά της κεντρικής Εύβοιας