MY KTEO

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Εξορμήσεις στην Εύβοια με το κάλεσμα πάλης του ΚΚΕ για μέτρα προστασίας της ζωής και της Υγείας του λαού

 


Με περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ξεκίνησε χθες Τρίτη 11/1 η εξόρμηση των οργανώσεων του ΚΚΕ στην Εύβοια με το κάλεσμα πάλης του Κόμματος για μέτρα προστασίας της ζωής και της Υγείας του λαού. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλή τον Δημήτρη Κατσαρό μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Εύβοιας του Κόμματος, συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χαλκίδας που βρίσκονται εδώ και μήνες στο «κόκκινο». Εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον άνισο αγώνα που δίνουν με την πανδημία λόγω των τεράστιων ελλείψεων που έχει προκαλέσει η διαχρονική πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας. Ανέδειξε την ανάγκη οι υγειονομικοί, μαζί με όλο το λαό, να κάνουν δική τους υπόθεση την ενίσχυση των δομών Υγείας και την υπεράσπιση της ζωής τους.

 

Η εξόρμηση του ΚΚΕ συνεχίζεται τις επόμενες μέρες:

 

Σήμερα Τετάρτη 12/1

 

·         Στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο 4ο ΚΑΠΗ Χαλκίδας, με επικεφαλή το Δ. Κατσαρό.

 

·         Στα εμπορικά καταστήματα της Οδού Χαϊνά στη Χαλκίδα, με επικεφαλή το Δ. Κατσαρό.

 

Την Πέμπτη 13/1

 

·         Στη λαϊκή αγορά της Ν. Αρτάκης

 

·         Στο εργοστάσιο τροφίμων «Αλλατίνη», με επικεφαλή τη Σοφία Ντούρου, μέλος της Τ.Ε. Εύβοιας του ΚΚΕ.

 

·         Στα εμπορικά καταστήματα της Οδού Αβάντων στη Χαλκίδα, με επικεφαλή την Εύα Καραμέτου, μέλος της Τ.Ε. Εύβοιας του ΚΚΕ.

 

Την Παρασκευή 14/1

 

·         Στο εργοστάσιο τροφίμων «ΜΙΜΙΚΟΣ», με επικεφαλή τη Λένα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γ.Π. Στερεάς και Γραμματέα της Τ.Ε. Εύβοιας του ΚΚΕ.

 

·         Στα καφενεία της Νεάπολης Χαλκίδας.

 

Το Σάββατο 15/1

 

·         Στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης Χαλκίδας με επικεφαλή τη Γρανέττα Τσιβίκα, μέλος της Τ.Ε. Εύβοιας και δημοτική σύμβουλο Χαλκίδας.

 

Η εξόρμηση των οργανώσεων του ΚΚΕ στην Εύβοια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε χώρους δουλειάς, μονάδες υγείας, γειτονιές, πόλεις και χωριά.