MY KTEO

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Γιατί ο σύντροφός σας μπορεί να θέλει να κάνετε διάλειμμα στη σχέση σας


Το διάλειμμα σε μια σχέση δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα προμήνυμα ότι πάτε για χωρισμό. Ποιοι είναι όμως οι πιο συχνοί λόγοι που τα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν διάλειμμα στη σχέση τους;

1. Θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη:  
Θέλει να κάνει σεξ με άλλη; Σου λέει να κάνετε ένα διάλειμμα για να μην το έχει και βάρος στη συνείδησή του ότι θα σε κερατώσει-περνάει καλά ένα μήνα με την καινούρια, και όταν βαρεθεί επιστρέφει στα σίγουρα που ξέρει ότι θα τον περιμένουν. Και πες ότι μαθαίνεις ότι είχε άλλη στο μεσοδιάστημα, μπορείς να του προσάψεις κάτι; Αφού κάνατε break!

2. Είναι ένας τρόπος για να σε χωρίσει:
Γενικότερα οι άντρες, δίνουν πολύ σπάνια το τέλος, ακόμα κι αν δεν περνάνε καλά. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός του τρόπος για να σου πει «θέλω να χωρίσουμε». Αν μας ρωτάς, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να στο πει κατάμουτρα, και στη συνέχεια να υποστεί τις συνέπειες.

3. Θέλει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση σας:
Το ότι σου ζητάει λίγη απόσταση για να σκεφτεί, δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό για τη σχέση σας, και αν αν μη τι άλλο, τον τιμάει και σαν άντρα. 

4. Θέλει να ηρεμήσει:
O άνθρωπος θέλει λίγες εβδομάδες ηρεμίας. Με τις δικές σου υστερίες, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, οπότε σου ζητάει ένα διάλειμμα μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα του. Σε κάθε περίπτωση η ηρεμία συνδυάζεται με σεξ με διάφορες.


govastileto.gr