MY KTEO

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ποιους θα προτείνει η Δήμαρχος για την Οικονομική Επιτροπή και την Ποιότητα Ζωής


Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων σήμερα στις 11 το πρωί για την εκλογή προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής.

Σε ότι αφορά στην Οικονομική Επιτροπή σήμερα θα εκλεγούν έξι μέλη, δύο από την παράταξη της Δημάρχου, ένα από την παράταξη του Χρήστου Παγώνη, ένα από την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη, ένα από τους ανεξάρτητους, και ένα από την παράταξη της Γρανέτας Τσιβίκα. Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή είναι η Δήμαρχος η οποία ορίζει με απόφασή της και δύο Αντιδημάρχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έλενα Βάκα θα προτείνει για μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (τακτικά και αναπληρωματικά), τον Κώστα Ρήγο, την Ελένη Αϊδίνη, τον Λευτέρη Λειβαδίτη και τον Μπάμπη Κώσταρο.

Η Ποιότητα Ζωής επίσης αποτελείται από 9 μέλη.

Πρόεδρος ο Γιάννης Νέζης, δύο αντιδημάρχους ορίζει η Δήμαρχος, και έξι μέλη θα εκλεγούν σήμερα. Δύο από την παράταξη της Δημάρχου, ένα από την παράταξη του Χρήστου Παγώνη, ένα από την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη, ένα από τους ανεξάρτητους, και ένα από την παράταξη της Γρανέτας Τσιβίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δήμαρχος για την Ποιότητα Ζωή θα προτείνει (τακτικούς και αναπληρωματικούς) τον Δημήτρη Σέρρα, τον Θεοφάνη Σπανό, την Κάτια Μεγάλου και την Ευαγγελία Παλαιολόγου.