MY KTEO

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Εύβοια: Ο καιρός σήμερα Πέμπτη


Τοπικές βροχές ίσως στην νότια Εύβοια ενώ τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και νότιας Εύβοιας. Από τα ξημερώματα μέχρι κυρίως και το πρωί υπάρχουν αρκετά αυξημένες πιθανότητες να δουν έστω και τοπικές χιονοπτώσεις η μπόρες χιονιού πεδινές περιοχές της βορειοδυτική Εύβοια, κεντρική Εύβοια, το ποιο νότιο τμήμα της βόρειας Εύβοιας, ανατολική Εύβοια, και στην νότια Εύβοια από τα 100-150μ. μια πάνω ενώ και στην Σκύρο φαίνεται να κατέβουν τοπικές χιονοπτώσεις μέχρι και τα πεδινά. Παραθαλάσσιες περιοχές και κυρίως η περιοχή της Χαλκίδας και η γύρω περιοχή τεθούν ποιο λίγες πιθανότητες για χιονοπτώσεις κατάβαση χιονόνερο. Από το μεσημέρι και μετά θα ανοίξει ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Θερμοκρασία σε εκ νέου πτώση -1 έως -4 στα ημιορεινά και ορεινά ενώ στα πεδινά και παραθαλάσσια 1 έως 3 ενώ στην περιοχή των Ψαχνών και στις γύρω πεδινές περιοχές φαίνεται να πέφτει και στους 0 βαθμούς η θερμοκρασία.

Άνεμοι βοριαδες 5-6b τοπικά 7-8b ενώ σε όλη την ανατολική Εύβοια, νότια Εύβοια, Σκύρο, και ορεινά κεντρικής Εύβοιας θα πνέουν οι άνεμοι στα 7-8 b τοπικά 9 b