MY KTEO

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Επάξια αντικαταστάτρια του Ιωάννη Μαντά η Κωνσταντίνα Τόλη


Η αποδεδειγμένη πολυετής κλινική εμπειρία και η  κατοχή των απαιτούμενων τίτλων καρδιολογίας και η επιστημονική κατάρτιση της καρδιολόγου Κωνσταντίνας Τόλη, ελήφθησαν υπόψη για την κρίση  της στη θέση της Διευθύντριας στην Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Η απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη για το διορισμό της Κωνσταντίνας Τόλη  μετά τη συνταξιοδότηση του ιατρού  Ιωάννη Μαντά,  αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του προκατόχου της, ενώ αποτελεί και εγγύηση για την επίτευξη του στόχου για την αναβάθμιση  των παρεχόμενων  υπηρεσιών υγείας.

Η Κωνσταντίνα Τόλη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξειδικεύτηκε σε μία σειρά από Νοσοκομεία, όπως Ωνάσειο, 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, Α’ Θεραπευτήριο ΙΚΑ Αθηνών κ. α.

Ακολούθησαν μετεκπαιδεύσεις στο Αιμοδυναμικό, στους υπερήχους και στην καρδιακή ανεπάρκεια στη Μονάδα Εμφραγμάτων. Το διάστημα 2004 έως 2007 εκπόνησε τη Διδακτορική της διατριβή στο ΕΚΠΑ σχετικά με τη μελέτη των αντιφλεγμονωδών παραγόντων σε ασθενείς με βαλβιδική καρδιακή νόσο. Στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας υπηρετεί από το 2001 στη θέση της Επιμελήτριας Β’ και από το 2015  ως Διευθύντρια ΕΣΥ.