MY KTEO

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Πρόγραμμα προαγωγής υγείας


Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο, καλεί τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προαγωγής υγείας:

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» Ο Δήμος μας για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στο ανωτέρω πρόγραμμα όπου τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Πρόκειται για 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15 20.00, από Οκτώβριο έως Μάιο.

4η Συνάντηση : Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Εισήγηση: Επαγγελματική ανάπτυξη εφήβων

Αριστείδης Λορέντζος

Ψυχολόγος MSc Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ο ρόλος της αυτογνωσίας, της αυτοεκτίμησης και της στοχοθεσίας

Βασιλική Μπούμπα

Ψυχολόγος MSc Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

Συντονισμός/Σχολιασμός:

Μαρία Αϊδίνη

Ψυχολόγος, MA

Γενική Διευθύντρια

Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Για να παρακολουθήσετε την Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας https://youtu.be/FQPISRxKDJ4. Διαφορετικά πληκτρολογήστε στο YouTube τον τίτλο Ακαδημία για Γονείς για την είσοδό σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2228350204, 2228071563.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ