MY KTEO

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Κελαϊδιτης: Η κακοκαιρία «Διομήδης» δοκίμασε ευτυχώς χωρίς σοβαρά προβλήματα, τις αντιπλημμυρικές αντοχές της λαβωμένης βόρειας Εύβοιας



Η κακοκαιρία «Διομήδης» έκανε τελικά αισθητή την παρουσία της στην Εύβοια, με έντονες βροχοπτώσεις από χθες το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σημαντικά ύψη βροχής,
τα οποία δοκίμασαν ευτυχώς χωρίς σοβαρά προβλήματα, τις αντιπλημμυρικές αντοχές της λαβωμένης βόρειας Εύβοιας.

"Η διαρκής δουλειά που γίνεται από τον κρατικό μηχανισμό και την αυτοδιοίκηση για τη θωράκιση των πληγεισών περιοχών, δίνει ευτυχώς τα πρώτα θετικά δείγματα, και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες μας είναι μέχρι τώρα περιορισμένα.

Η Π.Ε. Εύβοιας συνεχίζει την επιχείρηση αντιμετώπισης των συμβάντων με περισσότερα από 45 μηχανήματα έργου, και σε άριστη συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές, τα Σώματα Ασφαλείας και τους χειριστές μας που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες" δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Τέλος να σημειωθεί ότι το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του Νομού αυτή την ώρα παραμένει παντού ανοιχτό. Απαιτείται όμως ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες στις μετακινήσεις, καθώς τα φαινόμενα συνεχίζουν με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και παγετό.