MY KTEO

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση του νέου Δ.Σ του Σωματείου χειριστών μηχανημάτων Ν. Ευβοίας


Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, εύχεται ολόψυχα σε όλον τον κόσμο της εργασίας και κυρίως, στα μέλη του χειριστές και χειρίστριες μηχ/των έργου και στις οικογένειές τους

Kαλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγωνιστικότητα.

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους που σε τόσο δύσκολες και τοξικές συνθήκες συμμετείχαν στη δημοκρατική εκλογική διαδικασία ανάδειξης του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τα δεκάδες μέλη μας που δεν μπόρεσαν να έρθουν να ψηφίσουν κάτω από την τρομοκρατία των "πορτιέρηδων" του Συνδικαλιστικού κινήματος. Οι γνωστοί "πολύ αριστεροί" προσπάθησαν να καταστρέψουν τη νόμιμη εκλογική μας διαδικασία, όμως, η δημοκρατία νίκησε απέναντι στις ακραίες μεθόδους τους.

Κάποιος να τους πληροφορήσει επιτέλους ότι ο ταξικός μας εχθρός δεν είναι οι εργάτες, οι χειριστές, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας. Φτάνει πια το διαίρει και βασίλευε που τόσο εξυπηρετεί το κεφάλαιο και τους μεγάλο-εργοδότες. Τους αφήνουμε πίσω, στη μοναξιά που έχουν επιλέξει, ως πάτρωνες της εργατιάς.

Από τη μεριά μας επιλέγουμε να προχωράμε μπροστά δυναμικά, αλληλέγγυα, αγωνιστικά και διεκδικητικά με όλες και όλους εσάς συστρατευμένοι, ώστε να μας επιστραφεί ότι μας έχουν κλέψει.

Και πάλι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αλληλεγγύη.

Προχωράμε το 2022 αγωνιστικά και διεκδικητικά για το Σωματείο μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ       ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ    ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ