MY KTEO

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Εύβοια: Του έριξε οινόπνευμα και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό


Ένας άνδρας ηλικία 68 ετών αναζήτησε ιατρική φροντίδα ανήμερα των Φώτων στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου φέροντας στο σώμα του σοβαρά εγκαύματα.

Η κατάστασή του ήταν μάλιστα τέτοια που ανάγκασε τους γιατρούς του ΚΥ να τον στείλουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία, καθώς το θύμα τους περιέγραψε πως είχαν γίνει οι πληγές του.

Συγκεκριμένα, τη 2η μέρα του χρόνου, τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας μια 32χρονη, με την οποία πιθανολογείται ότι είχαν περιστασιακές σχέσεις, η οποία φέρεται να τον περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια με αναπτήρα του έβαλε φωτιά!

Ο άνδρας μπόρεσε να σβήσει τη φωτιά ωστόσο υπέστη εγκαύματα αλλά δεν αναζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια παρά μόνο μετά από 4 ημέρες.

Άμεσα η Αστυνομία ξεκίνησε αναζητήσεις και προσήγαγε τη 32χρονη στο Τμήμα, ενώ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος της με την κατηγορία των επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Την ίδια ώρα ο 68χρονος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και από την πορεία της υγείας του θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης της 32χρονης, καθώς διαφορετικά έχει παρέλθει το αυτόφωρο. 

Lamia report