MY KTEO

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΔΗΣΚΙ Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας: Το γεγονός ότι η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα του Νοσοκομείου αναλαμβάνει ρόλο δικηγόρου της παράταξης που πλειοψηφεί ξεπερνά κάθε προσδοκία και δεν τιμά τους αγώνες του ΠΑΜΕ


Το γεγονός ότι η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα του Νοσοκομείου αναλαμβάνει ρόλο  δικηγόρου της παράταξης που πλειοψηφεί ξεπερνά κάθε προσδοκία και δεν τιμά τους αγώνες του ΠΑΜΕ.

Προφανώς πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση των αξιωμάτων στο Δ.Σ. του Συλλόγου.  Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εκπρόσωποι της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας επιτίθενται  στην παράταξη μας. Το να γράφει ανακρίβειες για την λειτουργία του Δ.Σ. , ότι δήθεν δεν  συγκαλούσαμε συμβούλια τον εκθέτει το βιβλίο των πρακτικών του Συλλόγου.

Τότε όμως έβγαζε μόνο κομματικές ανακοινώσεις και υπονόμευε τον αγώνα και την δράση  μας. Συνεχίζοντας το παραλήρημα αναφέρει ότι δεν συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις. Τον  παραπέμπουμε στα ονόματα των απεργών, που δεν λείπουμε ποτέ από τον κατάλογο  αυτόν. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή και οι συκοφαντίες που εξαπολύει δεν αρμόζουν  σε στελέχη του ΠΑΜΕ, εκτός αν υποκινούνται από άλλους…

Η αγωνιστικότητα μας και η συμμετοχή μας στις δράσεις του Συλλόγου, μας κράτησαν στην  πλειοψηφία του Δ.Σ. για δεκαπέντε χρόνια.

Συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου της ΠΟΕΔΗΝ , της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΕ.  Τους ενοχλεί βέβαια που δεν συμμετέχουμε στις κομματικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.  Προσπαθεί να μετατρέψει το Δ.Σ. του Συλλόγου σε παράρτημα του ΠΑΜΕ. Του επισημαίνουμε ότι όσο κακός είναι ο κυβερνητικός συνδικαλισμός, άλλο τόσο κακός  είναι και ο κομματικός.

Η παράταξη μας ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή όσο και αν μερικοί θέλουν να  κάνουν το άσπρο μαύρο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

- ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

- ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

- ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ Β.Α.Ε.

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ

- ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ.

Αγγελάτος Γιάννης

Φραντζής Θανάσης