Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Η συνεργασία έφερε αποτελέσματα στη Δ.Ε. Κονιστρών – Τι δήλωσε στο eviatop ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μονοδρίου (βίντεο)


Το πάθημα του 2017 έγινε μάθημα στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου και η Πολιτική Προστασία αντιμετώπισε κατά κοινή ομολογία με επιτυχία την «Ελπίδα». Τα αντανακλαστικά λειτούργησαν και η συνεργασία μεταξύ αντιδημάρχων, προέδρων, των εργαζομένων του Δήμου και των χειριστών των μηχανημάτων έφερε το ποθητό αποτέλεσμα. 

Τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μονοδρίου Παναγιώτης Μολές στο eviatop, αυτό ακριβώς αποδεικνύουν. «Πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε άψογη συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Κονιστρών και υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κώστα Δημά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον ίδιο, όσο και τους χειριστές των μηχανημάτων που  συνέλαβαν να μείνουν ανοιχτοί και προσβάσιμοι οι δρόμοι της Κοινότητάς Μονοδρίου» σημείωσε ο κ. Μολές και ενημέρωσε: «Επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους της Κοινότητας ότι υπάρχει μέριμνα για αλάτι και μπορούν να τα προμηθευτούν από τρία σημεία. Στο κτίριο της Κοινότητάς Μονοδρίου, στο Άνω Μονόδρι στον Άγιο Αθανάσιο και στο Κοίλι στον Άγιο Νικόλαο».