MY KTEO

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

H αιχμηρή ανάρτηση της Ελένης Δήμου για "στημένο" J2US που "κατέβηκε" - Τι έγραφε;


Μια σκληρή ανάρτηση έκανε στα social media η Ελένη Δήμου λίγες ώρες μετά τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της Κατερίνας Λιόλιου και την ολοκλήρωση του J2US.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για στημένο αποτέλεσμα στον τελικό του φιλανθρωπικού μουσικού σόου: "Την επόμενη φορά φωναξτε με σε κάτι, που δεν είναι στημένο... ΟΚ;" . Η ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά από λίγα λεπτά "κατέβηκε" από τον προσωπικό της λογαριασμό, ωστόσο η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που έκανε και την αποκάλυψη βρήκε τους δύο φιναλιστ, την Ελένη Δήμου και τον Μαρίνο Κόνσολο, οι οποίοι και ξεκαθάρισαν τα όσα συνέβησαν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Δήμου σημείωσε αρχικά: "Οι δηλώσεις που κάνω εγώ ανήκουν σε μένα. Μην τις ταυτίζεται με τον Μαρίνο Κόνσολο. Αλλά αφορούν στον Μαρίνο Κόνσολο. Εγώ την καριέρα μου την έχω κάνει όπως ξέρετε. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Ίσως ήθελα να αποδείξω ότι είμαι μια καλή coach. Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να χάνω. Eίναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Εγώ κερδίζω στον μοναχικό μου δρόμο" και πρόσθεσε: "Κατέβασα την ανάρτηση γιατί την έκανα εν βρασμώ ψυχής. Δεν το έκρυψα. Στεναχωρήθηκα και θύμωσα. Λυπήθηκα, όχι για τα κορίτσια γιατί τα κορίτσια μια χαρά είναι, αλλά είπα τι ποιο ωραίο, ένας ηθοποιός με μια καταξιωμένη τραγουδίστρια να κερδίσουν αυτή τη φορά. Να μην είναι μια απ' τα ίδια. Γιατί και πέρυσι και πρόπερσι μια απ' τα ίδια. Ο Μαρίνος τρομάζει με αυτά. Έχει αντίθετη άποψη. Οι απόψεις αυτές είναι δικές μου παιδιά και δεν θα μου τις αφαιρέσει κανένας".



yupiii.gr