MY KTEO

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Τζένη Μπότση: Νοσηλεύτηκε η κόρη της στο νοσοκομείο - Το τρυφερό μήνυμα που «λύγισε» το Instagram


Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε πώς έκανε αλλαγή του χρόνου στο νοσοκομείο αφού η κόρη της νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες.

Η νέα χρονιά όπως όλα δείχνουν δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για την Τζένη Μπότση καθώς σύμφωνα με την ίδια έκανε την αλλαγή του χρόνου στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς η κόρη της χρειάστηκε να μείνει πέντε μέρες στο νοσοκομείο λόγω μιας ασθένειας που την ταλαιπώρησε.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως η Αλίκη τώρα που η ίδια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, η τη συμβουλεύει να πιει και εκείνη λίγο σιρόπι για να γίνει καλά.


«Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!!! που κατάφερε να περάσει αξέχαστα 5 μέρες στο νοσοκομείο, κάνοντας τη μαμά και τον μπαμπά της, για μια ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε! Αλλάξαμε λοιπόν χρονιά εκεί…. Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό….

Η Αλίκη τους θυμάται όλους , τη Μιμή, την Αννα, τον Χάρη και πάνω απ´ολους τη Μαρία με το μονόκερο … , εγώ θα προσθέσω τη Γιουλη , που ήταν η δύναμη μου. Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας! Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπακι για να γίνω καλά…

Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφήξουμε το 22!!!! Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλώσουμε παντού! Καλή μας χρονιά λοιπόν!» έγραψε στην ανάρτησή της, η Τζένη Μπότση.



gossip-tv.gr