Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Kώστας Νικούλι: Αυτή είναι η σύντροφος του «Πετρή» απο το Σασμό


Ο Κώστας Νικούλι, σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο του «Πετρή» τον οποίο υποδύθηκε στη σειρά «Σασμός» του Alpha και χθες δολοφονήθηκε τηλεοπτικά από τον «Αστέρη Σταματάκη» τον οποίο ενσαρκώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Μπορεί στο σήριαλ ο Πετρής να είχε σχέση με την Θοδώρα και μετά με την Σεμίνα, όμως στην πραγματική ζωή, ο Κώστας Νικούλι έχει σχέση με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου η οποία είναι 35 ετών.

Ο Κώστας Νικούλι γεννήθηκε στην Αλβανία την 1η Οκτωβρίου 1994 αλλά ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ενώ είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. 

Παλαιότερα είχε δηλώσει για τις ρίζες του τις οποίες δεν έκρυψε ποτέ «Στο σχολείο με είχαν αποκαλέσει κ@λοαλβανό, αλλά τότε δεν καταλάβαινα πολύ καλά την προσβολή γιατί ήμουνα μικρός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε καλοκαίρι πήγαινα τρεις μήνες στους Αγίους Σαράντα με τη γιαγιά και τον παππού. Δεν είχα αντιληφθεί, όμως, ότι περνάω κάποια σύνορα, ότι ο εδώ κόσμος και ο εκεί κόσμος ήταν διαφορετικοί. Μεγαλώνοντας έκανα σωστές επιλογές, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με αποδέχονταν και δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως ξένο».

Η Κατερίνα Μαούτσου είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου αλλά έχει τελειώσει και Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.



govastileto.gr