MY KTEO

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

1ο Forum Premium Προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Στερεά Ελλάδα – Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην»

 


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει το 1ο Forum Premium Προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Στερεά Ελλάδα – Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην» την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Sofitel Obelisk  του Ντουμπάι.

 

Στο Forum θα συμμετάσχουν έως 20 Επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας των οποίων τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία Premium και η επιλογή θα γίνει από εξειδικευμένα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση τους σχετικά με το κόστος συμμετοχής. Να σημειωθεί πως θα υπάρξει μέριμνα για κατανομή των διαθέσιμων θέσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

 

Για αιτήσεις παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας στο ακόλουθο link:

 

https://forms.gle/SJxH6VWU4ZN2KjFk6

 

(Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00)

 

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο αυτής της εξαγωγικής δράσης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 15:30 μ.μ. από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του ΚΥΕ ΠΣΤΕ και την διοργανώτρια εταιρεία με την απαραίτητη τεχνογνωσία , ψηφιακό σεμινάριο  αναφορικά με τις  δυνατότητες, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της αγοράς της Αραβικής Χερσονήσου καθώς και του τρόπου λειτουργίας της, ούτως ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν μια πρώτη ενημέρωση ως προς τις εξαγωγικές απαιτήσεις μιας εξαιρετικά σημαντικής για την Ελλάδα αγορά-στόχο.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην συνημμένη πρόσκληση.

 

Με εκτίμηση,

 

Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων

 

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Πλατεία Ελευθερίας 3 - Λαμία 35100

 

Τηλ.: +302231030190

 

Φαξ : 2231028725

 

Email: info@kye.com.gr