MY KTEO

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Φορολοταρία: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση Μαρτίου - Δείτε εάν κερδίσατε τα 50.000 ευρώ


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την λοταρία αποδείξεων που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και χαρίζει χρηματικά έπαθλα με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Μάρτιο, με τη πλαστικό χρήμα ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Οι τυχεροί της φορολοταρίας είναι 556 και κερδίζουν χρηματικά έπαθλα από 1.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ. Αναλυτικά:
  • 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ
  • 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ
  • 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ
  • 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ
Τα εν λόγω χρηματικά ποσά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε εδώ αν κερδίσατε. 

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


cnn.gr