MY KTEO

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μίλησε» το κινητό της για την επικοινωνία με δημοσιογράφο -Τα 9 λεπτά που την «καίνε»


Νέα στοιχεία σχετικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στη δημοσιογράφο του «Tlive» Γιώτα Κηπουρού «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha έχει δεχθεί δύο μυστήρια, ανώνυμα τηλεφωνήματα από μία γυναίκα, η οποία έλεγε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου τού Μάνου Δασκαλάκη: Το ένα έγινε στις 15 Μαρτίου και το άλλο στις 25 Μαρτίου. Η γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε πως ήταν η μητέρα της νέας σχέσης του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, είπε στη δημοσιογράφο να αναζητήσει τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς εκείνος ξέρει τι έχει γίνει με την Τζωρτζίνα, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Παράλληλα, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται να αναγνωρίζει τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό. Και το ερώτημα είναι ποιος είναι πίσω από αυτά τα τηλεφωνήματα.

Το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου «μίλησε»
Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τον αναλυτικό λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού της 33χρονης μητέρας, το πρωινό της 25ης Μαρτίου, φαίνεται ότι έγιναν δύο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου του Alpha.

Το ένα τηλεφώνημα έγινε στις 11:01 με διάρκεια δύο λεπτών και το άλλο στις 11:33 με διάρκεια επτά λεπτών περίπου.

«Οι πληροφορίες μας λένε πως στις κλήσεις προς τη δημοσιογράφο ήταν η ίδια η κ. Πισπιρίγκου», υποστήριξε ο Πέτρος Κουσουλός για τα τηλεφωνήματα που έγιναν από γυναίκα που είχε αλλοιώσει τη φωνή της.

Σημειώνεται πως η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις ταιριάζει απόλυτα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού που τις κατέγραψε, η οποία επισήμανε ότι δέχθηκε τις κλήσεις ενώ βρισκόταν στα γραφεία της εκπομπής, δηλαδή από τις 10:00 μέχρι και τις 14:00.

Τι απαντά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα τηλεφωνήματα
Στο μεταξύ, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της 33χρονης, σημείωσε πως πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση με μεγάλο βάρος, ενώ, αναφερόμενος στα τηλεφωνήματα που φέρεται να έχουν γίνει από την 33χρονη σε δημοσιογράφο και βάζουν στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε πως το στοιχείο αυτό δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

«Δεν έχω συγκεκριμένη ενημέρωση από την ίδια και δεν αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας που χειρίζομαι. Θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επόμενη κατ’ ιδίαν συνάντησή μας. Ας περιμένουμε να δούμε πράγματι αν είναι η ίδια που ακούγεται», τόνισε.


iefimerida.gr