MY KTEO

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Η Γη της ελιάς: Η οριστική ρήξη του Στέφανου με την μαμά Αρετή σώζει τον Στάθη και την περιουσία του


Τον χωρίζει από το κορίτσι του αλλά αυτή τη φορά εκείνος δεν θα πάρει το μέρος της. Η μητέρα του ξεπέρασε κάθε όριο. 

Τα όρια της υπομονής και της εγκράτειας έχουν δοκιμαστεί από πολλούς τηλεοπτικούς ήρωες στην σειρά «Η Γη της ελιάς» στο Mega, εξαιτίας της Αρετής. Αυτή τη φορά με την ακραία συμπεριφορά της χάνει τον μοναδικό της σύμμαχο, τον γιο της. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο άλλοτε πιστός σύμμαχος γίνεται ο μεγαλύτερος αντίπαλος.

Η κόντρα με την Ελένη και ο χωρισμός
Η νέα σύντροφος του Στέφανου, θα μοιάζει πολύ στην προηγούμενη, την Μυρτάλη. Γιατί έχει καταλάβει πια η Ελένη πως όλα τα δεινά του συντρόφου της, έχουν κοινό παρανομαστή την μητέρα του, Αρετή. Θα τον συμβουλέψει να μην πηγαίνει κόντρα στον πατέρα του και να μείνει λίγο ουδέτερος σε σχέση με την μητέρα του. Ο Στέφανος κάνει το σφάλμα να το μεταφέρει ως σκέψη στην μητέρα του σε μία κουβέντα τους και αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους.

Η Αρετή συνηθισμένη να επιβάλλεται μέσω ενός καυγά, θα αντιμετωπίσει την Ελένη. Η οποία ωστόσο αποδεικνύεται πολύ σκληρός αντίπαλος και δεν κατεβάζει το κεφάλι στις προσβολές της. Το ζευγάρι χωρίζει μετά από αυτό το συμβάν οριστικά. Ευτυχώς αυτό το σοκ θα λειτουργήσει ευεργετικά στον Στέφανο. Ο οποίος όχι απλά θα πάρει τις αποστάσεις του, αλλά θα φύγει και οριστικά από το σπίτι. Η μάνα του μένει μόνη. Και ανίσχυρη, καθώς αντιλαμβάνεται πως στην δίκη για να πάρει την περιουσία του πρώην συζύγου Στάθη, δεν έχει κανέναν στο πλευρό της. Ο Στάθης καταφέρνει να έχει και τα δύο παιδιά του στο πλευρό του.

Οι εξελίξεις είναι ευεργετικές και για έναν άλλο λόγο. Γιατί επιτέλους Βασιλική και Στέφανος έρχονται λίγο πιο κοντά. Τα δύο αδέλφια έχουν μεγάλες διαφορές, αλλά τουλάχιστον κάνουν για λίγο διάστημα, ανακωχή.