MY KTEO

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Γη της ελιάς: Ισίδωρος και Μάνος ξεγράφουν την Αντιγόνη και εκείνη μένει στον δρόμο


«Εμφύλιος πόλεμος» ξεσπά στην οικογένεια των Βρεττάκων. Η Αντιγόνη και το «σκοτεινό» παρελθόν της απασχολούσε τον Μάνο από την ημέρα που έμαθε ότι είναι ετεροθαλής αδερφή του στη Γη της ελιάς και παρόλο που τα δύο αδέρφια είχαν καταφέρει να αναπτύξουν πολύ καλές σχέσεις και να έρθουν κοντά, εκείνος δε σταμάτησε να την αντιμετωπίζει με καχυποψία. Και όπως αποδείχθηκε, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, αφού η Αντιγόνη κρύβει μεγάλα μυστικά από την οικογένειά της.

Η κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου γέννησε μια κόρη όταν ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία, ωστόσο αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει και να τη δώσει για παράνομη υιοθεσία προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στην ιατρική.

Ο Μάνος αποκαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης τόσο στη Μαρίνα όσο και στον πατέρα του, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχτεί και γίνεται έξαλλος. Πατέρας και γιος αρχίζουν να την κατηγορούν ανοιχτά, χωρίς να δείχνουν καμία κατανόηση, και της ξεκαθαρίζουν ότι δε θέλουν καμία επαφή μαζί της. Μάλιστα ο Ισίδωρος τη διώχνει από το σπίτι και εκείνη καταρρέει. Πάνω που βρήκε την οικογένειά της, οι Βρεττάκοι την απορρίπτουν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Η Ιουλία και η Μυρτάλη βρίσκονται στο πλευρό της και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την παρηγορήσουν, αγννοώντας τις σκληρές απαιτήσεις του Ισίδωρου.

Ο Στάθης ταξιδεύει με την Εύα στην Αθήνα - Έξαλλη η Αρετή
Στο επόμενο επεισόδιο (1/5), ο Στάθης περνά ανέμελες στιγμές με την Εύα στην Αθήνα και το ζευγάρι ζει τον έρωτά του. Η Αρετή μαθαίνει από τη Χρυσούλα για το ταξίδι τους και καταρρακώνεται.

Εν τω μεταξύ, η Βασιλική συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και του υπόσχεται ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του διαζυγίου με την Αρετή.


Queen.gr