MY KTEO

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να της πάνε στη φυλακή τις φωτογραφίες των τριών παιδιών της


Μόνο ένα πράγμα ζήτησε η Ρούλα Πισπιρπίγκου από την οικογένειά της ενόψει του έκτακτου επισκεπτηρίου λόγω Πάσχα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από την οικογένειά της να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών που δεν βρίσκονται στη ζωή προκειμένου να τις έχει μαζί της στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς τη Δευτέρα η 9χρονη θα είχε τη γιορτή της.

Συνεχίζεται η έρευνα για την κεταμίνη
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί πώς η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε την Κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστήριξε μιλώντας στο STAR, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αγόρασε την Κεταμίνη από το διαδίκτυο καθώς κάτι τέτοιο θα άφηνε πολλά ίχνη.

«Το γεγονός ότι έχουμε έναν θάνατο και ο θάνατος αυτός αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως αυτή τη στιγμή που φέρεται ως κατηγορούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει μία προμελέτη, υπάρχει μία προετοιμασία και είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο. Αν είναι έτσι όπως φαίνεται υπάρχει προμελέτη.

Όμως έχουμε και κάποια άλλα θέματα. Στη διάρκεια του μήνα έκανε την αναζήτηση για την κεταμίνη, στις 15 είπε ο Μάνος Δασκαλάκης θέλω να χωρίσουμε και στις 17 του μήνα έχουμε τα υπόλοιπα. Η προμελέτη είναι δεδομένη, αν και εφόσον αποδειχθεί ενώπιον του ακροατηρίου ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας. Δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούσε από μόνη της. Αυτός που θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα με μία ουσία, δεν θα έψαχνε αυτή την ουσία μέσα στο διαδίκτυο. Δεν θα την αγόραζε από το διαδίκτυο.», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη προφανέστατα θα έκανε την έρευνα της μέσω του διαδικτύου αλλά προχώρησε από αλλού στην αγορά της. «Προφανώς κάποιος θα έψαχνε μέσω διαδικτύου για να δει τι κάνει η κεταμίνη, τις παρενέργειες της, τι κακό μπορεί να κάνει, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι προμηθεύτηκε από αλλού αυτή την ουσία. Μην ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες στην Εύβοια πιάστηκαν 300 κιλά κεταμίνης. Η οποία κεταμίνη θα όδευε προς τα στέκια των τοξικομανών. Αρα γιατί να πάει να αγοράσει μία τέτοια ουσία επίσημα με δίγραμμη συνταγή;», ήταν τα λόγια του.


iefimerida.gr