MY KTEO

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ναταλία Γερμανού: Η απόφαση να μην κάνει παιδιά μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Ίμβριο


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία με αφορμή μια ερώτηση για την υπόθεση Πισπιρίγκου, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα. 

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι.

Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει όπως πρέπει προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα. Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση…», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε»;



govastileto.gr