MY KTEO

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Η επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα στη Βόρεια Εύβοια, στη συνάντηση του ΥφΑΑΤ Σίμου Κεδίκογλου με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου


Στη δυναμική επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα στη Βόρεια Εύβοια στο πλαίσιο ανάκαμψης της περιοχής, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου στη συνάντηση που είχε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε με διεξοδικό τρόπο για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής, όπως είναι το μείζον θέμα των ζωοτροφών και η αξιοποίηση κοινοτικών ενισχύσεων. Ο κ. Κεδίκογλου με τη σειρά του, αναφέρθηκε στους τρόπους και τις διαδικασίες αποζημίωσης για τους άμεσα και έμμεσα πληττόμενους από την πυρκαγιά του 2021.

Επιπλέον, ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης προγραμμάτων που εκπονεί το ΥπΑΑΤ και αφορούν τομείς της γεωργικής πολιτικής. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα και υπήρξε δέσμευση για συνεχή επικοινωνία και αμφίδρομη συνεργασία με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δράσεων για την  αναγέννηση της Β. Εύβοιας.