MY KTEO

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ – ΙΣΤΙΑΙΑΣ-Καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή Ιστιαίας Αιδηψού για καταστροφή των προπαγανδιστικών υλικών για την αυριανή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς


Το ΔΣ του συνδικάτου μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ στους συναδέλφους και στο λαό της περιοχής μας, την καταστροφή των προπαγανδιστικών μας υλικών για την αυριανή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς από την Δημοτική αρχή του κ. Κοντζιά. Χθες το βράδυ συνάδελφοι μας, έβαλαν προπαγανδιστικό υλικό του σωματείου μας στην Ιστιαία για να γίνει γνωστή η συγκέντρωση μας την Κυριακή στις 10:30 στην πλατεία Ιστιαίας. Σήμερα το πρωί, τίποτα από αυτά δεν υπήρχε.

Καταγγέλλουμε την Δημοτική αρχή, διότι με δική της εντολή και ευθύνη, επανειλημμένα καταστρέφεται το προπαγανδιστικό υλικό μας με διάφορες «αστείες δικαιολογίες» για την καθαριότητα και την ομορφιά της πόλης μας.

Εμείς στα υλικά μας λέγαμε για το γεγονός ότι:

           στα σπίτια μας έρχονται διπλοί λογαριασμοί ρεύματος

           φτάσαμε να βάζουμε πετρέλαιο με 1,8€ και βενζίνη με 2€

           τα μεροκάματα είναι στο πάτο και η φοροληστεία πάει σύννεφο

           εμείς δουλεύουμε ήλιο με ήλιο για ένα κομμάτι ψωμί και οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι θησαυρίζουν από τους πολέμους που κάνουν για τα συμφέροντά τους

           ότι αύριο ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Για αυτά δε βλέπουμε τη δημοτική αρχή να λέει κουβέντα, ίσα ίσα φιμώνει κάθε φωνή που αναδεικνύει αυτά τα τεράστια προβλήματα. Δεν εκπλησσόμαστε, ξέρουμε καλά ότι την κυβερνητική πολιτική στηρίζετε, είστε μέρος της προσπάθειας την κυβέρνησης να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου. Η στάση σας είναι ίδια με τη στάση της κυβέρνησης στο λιμάνι της COSCO που οι συνάδελφοι μας κάνουν απεργία για να μη σακατεύονται κάθε μέρα και η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ και τις ειδικές δυνάμεις παραμονή Πρωτομαγιάς για να προστατέψει τα συμφέροντα των εφοπλιστών!

ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ

ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ