MY KTEO

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Μαρίνα Πατούλη: Πάσχα στη Μύκονο μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη


Στη Μύκονο παρέα με αγαπημένους φίλους επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα η Μαρίνα Πατούλα ως single πλέον μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρόεδρο του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece, την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου, παρέα με τον καλό της φίλο και pastry chef, Ευάγγελο Χασιώτη και τα παιδιά του.

Η Μαρίνα Πατούλη εμφανώς ευδιάθετη, δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Το νησί των Ανέμων άλλωστε αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, τον οποίο είχε επισκεφτεί πρόσφατα και με τον νέο της σύντροφο Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Η Μαρίνα Πατούλη σε πρόσφατη δήλωσή της είχε εξομολογηθεί για το σύντροφό της:

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…»




govastileto.gr