MY KTEO

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Οι διελεύσεις σήμερα ανακατεύουν λίγο τις φιλοδοξίες σου και ίσως γίνεις λίγο πιο σκληρή με τον εαυτό σου. Οι συνδέσεις με το φεγγάρι σε βοηθούν να διατηρήσεις ωστόσο την αίσθηση του χιούμορ και τη διάθεση για διασκέδαση, κάτι που αυξάνει την παραγωγικότητα σου. Οι συζητήσεις είναι ευχάριστα γειωμένες και χρήσιμες. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εάν είσαι μόνη, ίσως το κλίμα των ημερών σε βάλει στη διαδικασία αναπόλησης.

Ταύρος
Με τη Σελήνη να διασχίζει ξανά τον 9ο ηλιακό σου οίκο αναζητάς ανοιχτούς χώρους ή λίγο περισσότερη ελευθερία. Δεν είναι ώρα για βαρετές ρουτίνες κι αν έχεις κολλήσει με αυτές ίσως χρειαστεί να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να αναζωογονήσεις τη μέρα. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων. Το όλο κλίμα των ημερών σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη,  μια εξέλιξη ίσως και μια γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Και πάλι σήμερα είσαι σε μια φάση ενδοσκόπησης και σε ελκύουν τα μυστήρια ή τα βαθύτερα στρώματα των ανθρώπων και των καταστάσεων γενικότερα. Οι διαισθητικές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές επομένως επωφελήσου και μάθε περισσότερα για το τι χρειάζεσαι και θέλεις πραγματικά. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις στοιχεία που έχεις παραλείψει ή σου φαινόταν κρυμμένα στο παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για  την ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Η Σελήνη για μια ακόμη μέρα σε κρατά ευαισθητοποιημένη στο τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Είσαι πιο ευπροσάρμοστη και φιλόξενη από ότι συνήθως αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Παίρνεις μια ώθηση σε κοινωνικό ή ρομαντικό επίπεδο, έστω κι αν τα προσωπικά σχέδια σου βρίσκονται προσωρινά λίγο πίσω. Οι συζητήσεις γύρω από την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο.

Λέων
Και πάλι σήμερα έχεις την τάση να επιδιώκεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Έχεις επίσης την τάση να σκέφτεσαι με πρακτικούς όρους για το μέλλον και η φροντίδα των λεπτομερειών μπορεί να είναι ένας τρόπος προετοιμασίας. Με τη Σελήνη στον τομέα των ρουτινών, των συνηθειών, της υγείας και της εργασίας σου, κρατάς χαμηλό προφίλ, κάτι που σου ταιριάζει τουλάχιστον προς το παρόν.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας και της ευχαρίστησης σου και μπορεί να είσαι σε εορταστικό ή παιχνιδιάρικο πνεύμα. Οι άνθρωποι δέχονται καλά τις ιδέες σου και απολαμβάνεις να τις μοιράζεσαι περισσότερο από ότι συνήθως. Είναι μια καλή μέρα για έντονα συναισθήματα και σκέψεις ή δημιουργική έκφραση. Είσαι ανοιχτή στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες για αυτό και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εκπλήξεις.

Ζυγός
Και πάλι σήμερα η τάση σου να κολλάς με οικεία άτομα, καταστάσεις και πράγματα σου καλύπτει τις τρέχουσες ανάγκες σου και λειτουργούν θεραπευτικά. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα που ο συντονισμός με τις  πιο εσωτερικές σου ανάγκες είναι το πιο λογικό. Αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση που μπορεί να σε προετοιμάσει καλά για μια πιο εξωστρεφή περίοδο που έρχεται. Οι αναμνήσεις και τα όνειρα είναι κίνητρα και ίσως σε οδηγήσουν σε νέες αντιλήψεις και καταστάσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 3ο οίκο σου αυξάνοντας την περιέργεια και την επιθυμία σου για διαφοροποίηση. Είσαι περισσότερο διατεθειμένη να αναζητήσεις μια ουσιαστική ανατροφοδότηση. Η μέρα είναι καλή για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να διαισθανθείς τις επόμενες κινήσεις σου για ένα έργο ή μια σύνδεση. Ωστόσο πρόσεξε το άγχος σου. 

Τοξότης
Οι διελεύσεις σήμερα σε ενθαρρύνουν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και επίσης να απαντήσεις στην επιθυμία να φροντίσεις τις επιχειρήσεις και τα επαγγελματικά σχέδια σου. Αναζητάς συναισθηματική ασφάλεια και αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι πιο γήινες, γειωτικές, σταθερές  δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις αναμνήσεις και παρελθοντικά τραύματα και σκέψεις.

Αιγόκερος
Δεν είναι εύκολο να κρύψεις αυτό που νιώθεις σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα. Τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου είναι έντονα και ίσως εγκλιματίζεσαι περισσότερο με τη μέρα. Οι ενέργειες ενισχύουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες σου και διεγείρουν μια πιο παιχνιδιάρικη παρουσίαση των ιδεών σου. Η στάση σου είναι ευχάριστα ανταγωνιστική, καθώς η μέρα σε ενθαρρύνει να μάθεις και να σκεφτείς πιο δημιουργικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και συνεχίζεις να αφήνεις χρόνο και χώρο για να ασχοληθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου. Τα πνευματικά ζητήματα αποκτούν περισσότερη σημασία για εσένα και θέλεις να έρθεις σε κοντινότερη επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Ωστόσο το να εστιάζεις και στα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σε ανταμείψει, ιδιαίτερα αν τα βοηθάς ή τα υποστηρίζεις με κάποιο σημαντικό τρόπο.

Ιχθείς
Είναι πιθανό να νιώσεις υπεύθυνη και έτοιμη να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου σήμερα. Με τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγεί έχεις την τάση να κατευθύνεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση ή τους σωστούς ανθρώπους. Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό σου τομέα ιδανικών, ελπίδων, επιθυμιών και συγγένειας. Οι συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα μπορεί να είναι στο επίκεντρο. 



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη