MY KTEO

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Γιώργος Παπαδιόχος κατά Δημήτρη Θωμά: «Δεν δέχομαι να με κρίνει αν είμαι καλός ή κακός. Δεν του το επιτρέπω»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος, κατά του πρώην Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, όταν ο δεύτερος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,
όχι μόνο έπλεξε το εγκώμιο της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Οξυλίθου Κλαίρης Κατσαρή, που ζήτησε την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων που πλήττονται από το κλείσιμο του δρόμου Στόμιο Οξυλίθου-Κύμη, αλλά προέτρεψε και τους υπόλοιπους προέδρους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. 

«Ας κρίνει τον εαυτό του κι όχι εμένα. Δεν δέχομαι να με κρίνει ο Θωμάς, αν είμαι καλός ή κακός. Δεν του το επιτρέπω» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Παπαδιόχος με τον κ. Θωμά να εξηγεί, ρίχνοντας τους τόνους: «Όταν απέδωσα τα εύσημα στην κ. Κατσαρή, επ’ ουδένι δεν είχα στο μυαλό μου να θίξω τον κ. Παπαδιόχο. Μίλησα για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι πρόεδροι και να διεκδικούν πράγματα για τον τόπο τους. Δεν είπα ότι ο κ. Παπαδιόχος δεν το κάνει. Ούτε του πάει η παροιμία “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται” και δεν του αξίζει».